Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2012 20:52 - Какво по дяволите се случва в Америка ?
Автор: monica Категория: Новини   
Прочетен: 24953 Коментари: 41 Гласове:
26

Последна промяна: 19.03.2012 07:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обама е излязъл извън всякакъв контрол !
Новият световен ред се налага, без дори гражданите да разберат какво става около тях. Защо всички медии спят ??!

След NDAA, с който президентът може да отвлича и затваря граждани само при съмнение в тероризъм, след забраната на протестите, идва и ново безумие !

Четете превод от статия относно най новия закон NDRP (NATIONAL DEFENSE RESOURCES PREPAREDNESS) (преводът е с google translate, може да има грешки)
  
В петък на 16 март 2012 г., Барак Обама подписа изпълнителна заповед, в което се посочва, че президентът има право да конфискува всички вътрешни ресурси на САЩ, включително храна и вода. Също така се посочва, че президентът има право да блокира целия транспорт, енергетика и инфраструктура, в Съединените щати, както и насилствено да вкарва американските граждани в армията.

Законът съдържа също така неясни наредби относно "принудителен труд" за целите на националната отбрана.

Не стига това, ами и според закона, тези регулации не се прилагат само при извънредни ситуации и време на война. Те се прилага също и в мирно време.

NDRP се възползва и от друг закон от 1950 г. и така на практика всяко средство за оцеляването на човека е вече на разположение за конфискация и контрол от президента.

Защо тези големи промени, които касят целия свят не се отразяват в националните медии ? От документа става ясно, че правителството се готвят за сериозни вътрешни проблеми, безредици и хаос. Защо ? Преди няколко
дни CEO на Bank of America , подаде оставка, малко след това
служител в американската банка JP Morgan, съобщи че в банката се извършват сериозни престъпления с вложенията на гражданите. Става въпрос за милиарди долари, злато и сребро, които се разиграват нелегално от спекулантите. Едва ли това е стандартната практика само на една банка, по-скоро всички са престъпни. Това означава, че само една малка грешка и тази схема ще се срути. След това започва световен банков колапс и край на системата. Криза, бедност, размирици - точно както в Гърция. В този случай банкерите ще останат подсигурени, а хората - на улицата. Армията и полицията ще поемат контрола над всички. С една дума - военно положение....това може би обяснява желанието на Обама да
държи гражданите под тотален контрол чрез новия закон. Като прибавим и
масовото следене в Интернет, което започва от 12.юли (американските
интернет провайдъри ще следят трафика за пиратски файлове, имейлите,
програмите за комункация...) и последната пропаганда за инвазия в
Уганда и Судан отново заради петрол, провокирана от фалшифицираното
видео Kony2012 (виж в Youtube) на организацията Invisible Children
(която беше разкрита, че се спонсорира от мултимилиардери като Сорос
и др. играчи на Уол стрийт), която беше бурно пропагандирана от
холивудски звезди като Анджелина Джоли, Дж.Клуни (който дори беше арестуван
заради протест пред посолството в Судан - инсцениран разбира се), П.Диди, Риана и др, които открито заявиха, че са ЗА инвазия в
Африка, картината започва да се оформя и стават ясни плановете на
Новото световно правителство: тотално наблюдение, глобален контрол, модерно робство и колонизация.

PS.  От секция 601 от закона (Sec 601) става ясно, че президентът може да обяви извънредно положение или война, без разрешението на конгреса !

Изявлението на служителя от JPMorgan може да прочетете тук (англ):
http://www.shtfplan.com/headline-news/cftc-pulls-public-comments-from-jp-morgan-whistle-blower-we-are-fearful-of-a-cascading-credit-event-wide-scale-market-collapse_03162012?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Видеото-пропанда Kony2012, гледано над 80 милиона пъти, което се оказа,
че е фалшиво - Кони не е в Уганда от няколко години:
https://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Инсценираният арест на Джордж Клуни пред суданското посолство,
където той "протестира" срешу безобразията и нарушаване на
човешките права в Африка и настоява за инвазия:
https://www.youtube.com/watch?v=wKRHEJQmuBU

Разобличаване на Кони (видео):
https://www.youtube.com/watch?v=UjD6dLaElxc&feature=g-u-u&context=G2f7a608FUAAAAHgAFAA
и тук
http://mavisgrind.multiply.com/journal/item/975/KONY_2012_SCAM_FAILS..._Bankers_Outsmarted_by_Millions_of_Young_Activists_
 
Законът NDRP е на страницата на Белия дом (англ):
http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2012/03/16/executive-order-national-defense-resources-preparedness

Кратък анализ на закона тук (англ):
http://spellchek.wordpress.com/2012/03/17/obama-signs-national-defense-resources-preparedness-executive-order-permitting-peacetime-martial-law-a-draft-and-the-procurement-of-private-property/





Тагове:   война,   Америка,   JPMorgan,   протести,   Судан,   Обама,   Уганда,   ndaa,   kony2012,   ndrp,


Гласувай:
26



1. valsodar - Почти същите неща са заложени и в ...
18.03.2012 21:15
Почти същите неща са заложени и в нашето законодателство, явно не си им обръщала внимание досега.
Прочетох закона, вътре няма нищо радикално ново, още повече пък даващо повод за параноя и конспиративно вдъхновение :)
цитирай
2. анонимен - чист комунизъм
19.03.2012 02:20
"" В петък на 16 март 2012 г., Барак Обама подписа изпълнителна заповед, в което се посочва, че президентът има право да конфискува всички вътрешни ресурси на САЩ, включително храна и вода. Също така се посочва, че президентът има право да блокира целия транспорт, енергетика и инфраструктура, в Съединените щати, както и насилствено да вкарва американските граждани в армията. "" --- чсит комунизъм !
цитирай
3. monica - valsodar, не съм споменала думата конпсирация.
19.03.2012 03:15
причината, че всичко изглежда нереално е в това, че тази информация не се повтаря по бнт и бтв по 20 пъти на ден, докато свикнат хората с нея. такива закони се създават от правителствата в сянка, които са банкери и коропоративни босове. те работят в пълна тайна и след приемането на законите, те не се оповестяват пред широката публика. тези хора не смятат, че ние имаме право на глас. за тях обикновенния човек е просто средство за постигане на техните цели, след което може да бъде захвърлен..... ще кажа още, че те имат полза от много закони, дори и за най-малките дреболии. по този начин, ще има много хора, които да ги нарушават следователно много престъпници. след като повечето, ако не и всички затвори в сащ са частни, и за всеки един затворник огромната корпорация собственик - CCA взема хиляди долара месечно за затворник (парите идват от данъкоплатеца), мислиш ли че нямат полза от това да има повече престъпници и затворите им да са пълни ? за тях това е бизнес, като хотелиерството. обама не е нищо повече от една марионетка в ръцете на огромните корпорации, аз не мисля, че той има право на глас, по-скоро банкерите и големите босове управляват сащ. така, че в тези закони няма нищо конспиративно, всичко е реалност. хората просто трябва да я асимилират и приемат.
цитирай
4. анонимен - първия коментатор, кога успя да ...
19.03.2012 07:07
първия коментатор, кога успя да про4етеш закона?
аз успях да про4ета няколко параграфа и не мисля, 4е работата е майтап.
конспирации илли не, кво зна4ение има, когато файла е 4ерно на бяло пред теб ?
цитирай
5. анонимен - ;-)
19.03.2012 08:06
http://www.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uw

За български превод включете субтитрите.
цитирай
6. valsodar - Добре е човек да се информира, преди да коментира :)
19.03.2012 08:23
- Даден е линк към него, какво пречи той да се прочете?

Да, отнема около час човек да го прочете 2-3 пъти за да схване идеята заложена в него, но подобна идея не е напълно нова, така че зависи изцяло от това как ще се приложи той, за да се дават каквито и да е тълкувания по него, още повече пък конспиративни.

Вътрешната политика на САЩ е дело основно на гражданите й. Тях ще ги касае пряко, а не нас. Ние си имаме далеч по-големи проблеми за решаване, защото ако те имат ресурси които да използват по време на криза, ние си имаме единствено криза.

анонимен написа:
първия коментатор, кога успя да про4етеш закона?
аз успях да про4ета няколко параграфа и не мисля, 4е работата е майтап.
конспирации илли не, кво зна4ение има, когато файла е 4ерно на бяло пред теб ?

цитирай
7. valsodar - А колко от Нашите закони се дискутират в ефир?
19.03.2012 08:32
Да, добре е да сме информирани, още по-добре е да участваме всички пряко в управлението на държавата ни с електронни референдуми, но в политиката на управление има две основни световни тенденции.
Първата е, цялата управленска власт да е в ръцете на малцина, които необезпокоявани от мнозинството да го държат в неведение за мотивите на решенията си, като това значително опростява процесът на вземането им.

Втората може да се види в част от балтийските държави и в Швейцария - там мнозинството може да оказва влияние в/у повечето от решенията на малцинството - така решенията се взимат по-бавно и изискват сериозно предварително обществено разискване.

При нас вторият вариант никога няма да случи, поне до момента в който сменим мястото си пред телевизора, с това в активният обществен живот. т.е. създадем активно действащо гражданско общество. Такова към момента няма, защото за него се искат будни и отговорни към страната си граждани, а не оскотели селяни.

Обама бил марионетка? Че кой от "демократично" избраните президенти не е такава? След като зад избора на всеки един стоят милиони за предизборната му програма е много ясно, че този който ги дава ще си ги иска с лихвата обратно. На чии интереси служат политиците е видно изцяло от това, за чии интереси започват да се борят, след като дойдат на власт. За пример нашият случай с Бойко Борисов и Лукойл.
monica написа:
причината, че всичко изглежда нереално е в това, че тази информация не се повтаря по бнт и бтв по 20 пъти на ден....
цитирай
8. анонимен - :-)
19.03.2012 09:21
http://www.youtube.com/watch?v=yQ06zHcNThE
цитирай
9. boristodorov56 - Интресно, още ли карат чукчата в Сиберия да четят?
19.03.2012 09:32
И ние какво можем да направим Обама да не върши глупости?
цитирай
10. muerte - Има един такъв лаф...
19.03.2012 09:42
.... Всичката Мара втасала сал шундата си не умила!

Цъфнали сте и сте вързали, тръгнали да се кахърят за законите в САЩ. Ей богу, по егоцентрични сте и от пумпали! Същата работа е като ония дето реват за истината в Сирия, глада в Сомалия и проблемите с подземния живот на картофите!

Ама наистина мъдро го е казал народа - Всичката Мара......
цитирай
11. demonwind - 4. monica
19.03.2012 09:47
Че това в Русия си го има от край време ;) И ще го има поне до края на династията Путин - Медведев ;) Освен ако първия не си гласува доживотен мандат и не се провъзгласи за Император... Само да не тръгне да "освобождава угнетените", както едно време е щял да направи Сталин, ако Хитлер не го е изненадал неприятно и неочаквано. Само две седмици са спасили Стария континент (и може би целия свят) от "Освобождение" ;) А дали и сега не става точно това...
цитирай
12. alarmonline - По бнт, бтв, нова и тв7
19.03.2012 10:14
изобщо не се споменават събития и факти, които се случват в българския парламент
и българското законодателство, та какво остава за останалия свят?

Не Ви ли прави впечатление, че присъствието на Уорлик по централните телевизии вече се приема за нещо напълно в реда на нещата?

Кога и в коя официална медия съобщиха за гласуваната от "нашите" депутати
декларация, осъждаща, забележете, етническото прочистване срещу турското население в България в периода 84-89 г.?
Знаете ли, че повечето от депутатите, основно разбира се от ГЕРБ, даже не разбрали за какво са гласували, камо да се замислят какво аджеба означава "етническо прочистване" ? Ей тъй, гласували като овце с групата, защото такова било нареждането!
Знаете ли какви последици за България произлизат в този момент от този "акт на добросъседство"?

Знаете ли от някоя официална медия за посещението на Бойко Борисов и голямата част от правителството утре в Анкара, целта на това посещение и защо бяха привикани там, на място, а не според предварителния план Ер Доган да направи официално посещение у нас?
А да сте чули, видели и прочели в някоя наша официална медия, че се работи
и то усилено, по законопроект, който ще обяви турския език за втори официален
език в България в противоречие с конституцията?

Ееех... Вие ми говорите за Америка... Интелигентните и неподатливи на манипулации хора се интересуват и знаят за какво иде реч, но народецът, както казва и Валсодар, оскотя от глад, мизерия и отчаяние...

И като капак отново започнаха да го облъчват "здравите леви сили", които си точат зъбите за властта.

Така че, ако става дума за медийно затъмнение, огромната част от българите не знаят какви ги дробят реално нашите политици, а какво остава за света?
цитирай
13. ok3223 - DEMONWIND-петел проскубан
19.03.2012 11:05
Защо лъжеш като битилски циганин, като бугарски дипломантин.
Такъв закон, закони, като подписания от лауреатина на Нобел.награда за мир в Русия никога не е имало, и няма да има.
Само в случаи на война и внезапно нападение руският президент е упълномощен да реагира като Обамата.
САМО В СЛУЧАЙ НА ВОЙНА.
НЕ И В МИРНО ВРЕМЕ.
Доскоро в Москва имаше многохилядни митинги.
Никой не ги забрани и разгони.
В САЩ, "В ЛЮЛКАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА" такива митинги са забранени, а много от хората пребивани.
Люлката на демокрацията, за такива като теб.
цитирай
14. demonwind - 13. alarmonline
19.03.2012 11:13
Клоун е Уорлик, обаче трижди по-голям, че и подлога е Тиквич. Няма да го забравя как се излагаше като пълен профан пред американското хюмне по време на някакъв голям форум "Джоузеф, Джоузеф, ела тука бе..." Дори името на галфона не си спомняше, ебати резила...
Турския просто няма как да стане втори официален език в България, защото това означава да стане официален език в ЕС (което означава, че в службите на ЕС трябва да се назначат хора с турски език, при положение, че има брожение за намаляване на персонала, а от догодина се изсипват и хиляди хървати), което пък означава (ако се приеме без референдум), че руското малцинство в Латвия също напълно резонно може да поиска руския да стане втори официален език в бившата Республика (това искане беше отхвърлено на референдум), което имплицира същия резултат за ЕС.
Така че, за момента ножа е дървен. Виж, за шистовия газ май ще изработят стадото, като го убедят, че сметките за парно ще паднат тройно, ако американците причинят 9-та по Рихтер на наша територия...
цитирай
15. rustocks - . . . . Всичката Мара втасала сал ш...
19.03.2012 11:14
muerte написа:
.... Всичката Мара втасала сал шундата си не умила!


Ама наистина мъдро го е казал народа .

цитирай
16. boliarkabg - към monica
19.03.2012 11:24
благодаря ти,че го публикува. Много знаещи винаги има. Не им обръщай внимание. Иначе е ясно-светът се готви за война,световна. Независимо как ще се води тя. Ние пък и без война сме на един хал....Бъди жива и здрава!
цитирай
17. wasteland - до окееца
19.03.2012 11:58
имало митинги казваш в Русия и никой не ги разгонил :)))

или си много прост, или си тъп лъжец на дребно, или и аз не знам :))


цитирай
18. vmir - В Америка не се случва нищо различно от всичко, което се е случвало досега.
19.03.2012 12:00
Няма в историята президент на САЩ, който да е злоупотребил с властта си за своя лична изгода или власт заради самата власт. Бай Ганьовския манталитет не може да проумее подобно чудо, защото не е в състояние да си представи власт и ограничения, служещи на обществения интерес и сигурност. Затова си обяснява нещата със задни мисли на властимащите, които вярва, че съвпадат с неговите собствени задни мисли, мераци и щения, с освобождаването на които нашенецът си оправдава и свободата. Дори само беглия опит на американски президент да предприеме някой от тарикатлъците на бай Ганьо, се санкционира от обществеността и единствения импийчван US президент Ричард Никсън е добър пример за това какво се случва с американски президент още преди да се е увлякъл в следване на подобен пример за групово обогатяване, камо ли да злоупотребява с властта в своя лична изгода.
цитирай
19. анонимен - Ами нормално
19.03.2012 12:46
Америка се самоизяде от простотия.
60 години неможе колата ти да харчи 30/100 да имаш военен бюджет и ала бала глезотиики ,да водиш воини и да си го вреш навсякаде.
Борбата за ресурсите с китаи -русия и индия немогат да спечелят.
Аз съм го гледал този филм -1 част беше агонията на СССР сега е на САЩ.
Затова и има цензура и избирателност в новините.
цитирай
20. boris66 - boris66-monica
19.03.2012 13:16
Да така е а след голямата финансова криза идва и 3 тата световна война-без значение за кое злато ще е тя-черното бялото или зеленото!
цитирай
21. liliyanaandreeva - Това е комбинация от Мешарето, Ю...
19.03.2012 13:26
Това е комбинация от Мешарето , Юдаизма, Будизма и Исляма!
цитирай
22. ok3223 - OK до wasterland
19.03.2012 13:26
Ама ти си бил голяма чучулига бе.
Или малце тъпчо на куб
Митингите в Москва гледа ли? Всичко ок. След 12 по домовете. Теези няколко стотин, които искаха да вършеят през нощта по улиците разгонени. Само те.
Митингуващите в Ню йрк под лозунга "Да превземем Уол стрийт" пребити и разгонени посред бял ден.
Разлика май има... някаква.
цитирай
23. liliyanaandreeva - Това е комбинация от Мешарето, Ю...
19.03.2012 13:26
Това е комбинация от Мешарето , Юдаизма, Будизма и Исляма!
цитирай
24. asthfghl - ...
19.03.2012 13:27
А може би, преди да надуем параноичните фанфари, щеше да е добре да вникнам малко повече в същината на тази наредба? Ето малко детайли:

http://hotair.com/archives/2012/03/18/national-defense-resources-preparedness-executive-order-power-grab-or-update/
цитирай
25. анонимен - РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА, ВИЖТЕ ТУК:: ...
19.03.2012 14:20
РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА, ВИЖТЕ ТУК:: http://www.teapartynation.com/profiles/blogs/the-fear-of-martial-law. ИМА ОПАСЕНИЯ, ЧЕ ОБАМА ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ВЛАСТТА АКО НЕ ВЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЛЕГАЛНО.
цитирай
26. анонимен - РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА, ВИЖТЕ ТУК:: ...
19.03.2012 14:31
РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА, ВИЖТЕ ТУК:: http://www.teapartynation.com/profiles/blogs/the-fear-of-martial-law. ИМА ОПАСЕНИЯ, ЧЕ ОБАМА ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ВЛАСТТА АКО НЕ ВЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЛЕГАЛНО.
цитирай
27. demonwind - 14. ok3223
19.03.2012 14:43
Я пак си помисли, всезнайко! И не съм ти петел проскубан, бездарнико! За да говоря тези неща, значи ги знам, капиш? Като те гледам теб, май си от ония, дето лелеят за онова време, доносник ли си бил, я си кажи сега! И не мисли, че съм русофоб, тъпако, точно обратното! Явно досега не си имал щастието да четеш мои писания - простено ти е, с такива като теб по принцип нямам работа.
цитирай
28. tomcat2 - Ей тва се случва http://www. ...
19.03.2012 18:34
Ей тва се случва

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YNO-AzPxS4U
цитирай
29. vencivaleri1951 - Американските президенти са едни от най санкционираните:)
19.03.2012 18:39
vmir написа:
Няма в историята президент на САЩ, който да е злоупотребил с властта си за своя лична изгода или власт заради самата власт. Бай Ганьовския манталитет не може да проумее подобно чудо, защото не е в състояние да си представи власт и ограничения, служещи на обществения интерес и сигурност. Затова си обяснява нещата със задни мисли на властимащите, които вярва, че съвпадат с неговите собствени задни мисли, мераци и щения, с освобождаването на които нашенецът си оправдава и свободата. Дори само беглия опит на американски президент да предприеме някой от тарикатлъците на бай Ганьо, се санкционира от обществеността и единствения импийчван US президент Ричард Никсън е добър пример за това какво се случва с американски президент още преди да се е увлякъл в следване на подобен пример за групово обогатяване, камо ли да злоупотребява с властта в своя лична изгода.


Тамси е традиция не ти ли харесва някой да го гърмиш. Кенеди например даде рамо на разработнащите нефта вътре компании /към които принадлежеше и фамилната/ и тези които бяха инвестирали навън се озъбиха. Точно с тях/в часност Хънт/ подозират, че стоят зад атентата заедно с мафията която пък той използува на изборите и прецака после ...главно оставяйки Куба. По принцип САЩ винаги са били полицейска държава, а то иначе е и невъзможно при тази огромна и "отворена" държава. Сега обаче имаме нов момент-всарват армията в цисто полицейски функции и вдадени слумаи загърбват съда. Общо взето за подобно нещо си е мечтаел Макарти /не Пол:)/, но въпреки произволът който са си позволявали властите разписано такива правила нямаме, а и армията си е в казармите. Вяма защо да се правят аналогии с Русия...Чили е по близо.
цитирай
30. ok3223 - DEMONWIND-петел проскубан
19.03.2012 19:05
Таквиз кат теб не стават за кенеф прислуга, а се пишеш дипшушушумига.
Не виждам в теб и следа от дипинтелект.
Обикновенна шушумига, а таквиз кат тебв в блог.бегето МОРЕ
СЯДАЙ СИ НА МЕКОТО Д...И ТИШЕ.
цитирай
31. анонимен - Американските дългове
19.03.2012 19:13
Американските дългове към всякакви държави са огромни. Казват че ако Китай предяви доларовите си резерви на САЩ и закупи стоки за тях, то американците поне 3 години гладни ще ходят. Това е от неудържимата алчност за пари и власт ( защо ли ги разделям..?) на американските висши финансови кръгове, които я карат на кредити. Доста прилича на ситуацията в Гърция, но в несравнимо огромен мащаб. И при тях накрая , също като в Гърция, народа ще плаща. И като бивш военен искам да поясня - единствено масовата, наборна армия е национална армия. Военните формирования от платени войници са си жандармерия по същността си. Наемникът си е наемник, рискува за пари и не очаквайте да мре за да ви защитава... На него собствения му живот си му е най-мил...
цитирай
32. анонимен - до Моника
19.03.2012 19:51
Релаксирай -http://www.savetubevideo.com/?v=TT4EmkJ87tk&feature=related Твой фен ;)
цитирай
33. анонимен - haha
19.03.2012 20:05
ВНУЧЕ ПОПИТАЛО БАБА СИ -АБЕ БАБО ЗАЩО СА ТИ ТОЛКОВА ГОЛЕМИ УСТАТА ?БАБАТА ВМИГОМ ОТГОВАРЯ -А ТИ ДЯДО ТИ БЕЗ ГАЩИ ВИЖДАЛО ЛИ СИ?
цитирай
34. pin777 - Не догледах всички коментари но...
19.03.2012 21:05
Мога да ви кажа , че щом в люлката на демокрацията правят оръжие за масово поразяване против демонстранти значи... сами си вадете изводи
цитирай
35. demonwind - 31. ok3223
19.03.2012 22:29
Абе, дебил, не се ли виждаш що за жалка отрепка си бе! УНТЕРМЕНШ смотан! Точно такива като теб не в блога, ами и навън не стават за чеп за каца, тъпако недоклатен! Когато ми стигнеш нивото, тогава коментирай написаното от мен, помияр смотан! БОКЛУК!!!
цитирай
36. анонимен - до 25
20.03.2012 04:55
гледай клипа на алекс джонс, остаи ги тези хотеър.
https://www.youtube.com/watch?v=lQqVTXDbtjs&feature=uploademail
цитирай
37. анонимен - След като пропагандата на САЩ
20.03.2012 08:44
се самообяви " за най-демократичната" държава в света, подобно клише е използвал краля на Испания"най-християнския крал" по времето на "светата Инквизиция" и пушека на кладите, всичко е ясно,остава да чакаме вълната на съпротива, но при зомбираната и раздирана от престъпност САЩ/ 11 мил. затворници/. И да не забравяме че, там чалгата отдавна е завладяла всичко, ние сме в "Аркадия".
цитирай
38. starotomagare - Нека дадем за малко гръб на Америка и да видим какво става у нас
20.03.2012 16:01
Мнозина у нас си мислят ,че референдума е най-демократичната форма на управление .Това е така но при условие ,че имаме един интелигентен просветен народ и то доминиращ напълно в количествено отношение.Представете си как би станало това у нас на практика.Броя на циганите нараства с всеки изминат ден ,докато българите намаляват ,остаряват и се опростачват.Медиите се владеят от неясни интереси и пари,хората са отчаяни ,апатични-оцеляват ден за ден.Разединени и объркани сме а срещу нас се е изправила една добре финансирана пропагандна машина .Тя отдавна купува влияние у нас(не само имоти и предприятия) и дори вече уж независими творци получили субсидии за общи проекти подмолно се отблагодаряват -да не говорим за продажни политици ,бизнесмени и друга безродова паплач.Дори успява и чрез Европа (въпреки че отдавна се опитва да стане член но не е ) да ни налага изгодни за нея и пагубни за нас отстъпки (агитация на майчин език и др).Турските филми по телевизиите(разбира се озвучени за да ги разбират дори и слабограмотните а и да не ги боцка езика)осъществяват димната завеса на процеса.Под благовидния предлог за икономически интереси с бързи темпове ни подкарват към Ориента.
цитирай
39. starotomagare - Нека дадем за малко гръб на Америка и да видим какво става у нас
20.03.2012 16:02
Мнозина у нас си мислят ,че референдума е най-демократичната форма на управление .Това е така но при условие ,че имаме един интелигентен просветен народ и то доминиращ напълно в количествено отношение.Представете си как би станало това у нас на практика.Броя на циганите нараства с всеки изминат ден ,докато българите намаляват ,остаряват и се опростачват.Медиите се владеят от неясни интереси и пари,хората са отчаяни ,апатични-оцеляват ден за ден.Разединени и объркани сме а срещу нас се е изправила една добре финансирана пропагандна машина .Тя отдавна купува влияние у нас(не само имоти и предприятия) и дори вече уж независими творци получили субсидии за общи проекти подмолно се отблагодаряват -да не говорим за продажни политици ,бизнесмени и друга безродова паплач.Дори успява и чрез Европа (въпреки че отдавна се опитва да стане член но не е ) да ни налага изгодни за нея и пагубни за нас отстъпки (агитация на майчин език и др).Турските филми по телевизиите(разбира се озвучени за да ги разбират дори и слабограмотните а и да не ги боцка езика)осъществяват димната завеса на процеса.Под благовидния предлог за икономически интереси с бързи темпове ни подкарват към Ориента.
цитирай
40. starotomagare - Нека дадем за малко гръб на Америка и да видим какво става у нас
20.03.2012 16:02
Мнозина у нас си мислят ,че референдума е най-демократичната форма на управление .Това е така но при условие ,че имаме един интелигентен просветен народ и то доминиращ напълно в количествено отношение.Представете си как би станало това у нас на практика.Броя на циганите нараства с всеки изминат ден ,докато българите намаляват ,остаряват и се опростачват.Медиите се владеят от неясни интереси и пари,хората са отчаяни ,апатични-оцеляват ден за ден.Разединени и объркани сме а срещу нас се е изправила една добре финансирана пропагандна машина .Тя отдавна купува влияние у нас(не само имоти и предприятия) и дори вече уж независими творци получили субсидии за общи проекти подмолно се отблагодаряват -да не говорим за продажни политици ,бизнесмени и друга безродова паплач.Дори успява и чрез Европа (въпреки че отдавна се опитва да стане член но не е ) да ни налага изгодни за нея и пагубни за нас отстъпки (агитация на майчин език и др).Турските филми по телевизиите(разбира се озвучени за да ги разбират дори и слабограмотните а и да не ги боцка езика)осъществяват димната завеса на процеса.Под благовидния предлог за икономически интереси с бързи темпове ни подкарват към Ориента.
цитирай
41. ok3223 - Do demonwid-чо
20.03.2012 18:42
Посерко смотан. Имал бил, целомъдрения дипдебил, някакво ниво на дебилитет. Разбира се, че имаш ниво на дебилност - минус безкрайност...Това личи и от Космоса даже.
Гледай ти...свинята дипломатическа. И тя претендира за ниво.
Лаже,маже, с лаиняни уста и...ниво
Господи Боже, защо не си прибираш вересиите.
цитирай
42. анонимен - Гледайте този клип>>>>
21.03.2012 04:23
https://www.youtube.com/watch?v=UgMx2F41XD0&feature=youtu.be
цитирай
43. анонимен - Един съвет от мен - научете добре ...
06.04.2012 01:11
Един съвет от мен - научете добре английски и като искате реална и вярна информация от извора - ползвайте официалните текстове на нормативните документи. Не че не сте забавни, много даже, но честно казано ми омръзна да чувам из Европа стереотипите "шумен като италианец" "стиснат като грък" и "тъп като българин".
цитирай
44. анонимен - Сал едно не мога да разбера - защо ...
06.04.2012 01:19
Сал едно не мога да разбера - защо всички тия извънредно знаещи, че САЩ утре-други ден ще се срути, тичкат като подгонени към... неее, не към широките простори на Сибир - тичкат пак към тоя пуст загнил Запад. Някой да има идея? :)
цитирай
45. анонимен - Open news Silderab
02.11.2012 17:27
Made to <a href="http://www.sildenafilin.com ">viagra prescription</a> pull off the uniform as its brand name named <a href="http://www.viagraonlinebuying.com ">purchase viagra</a>, but at a fraction of the expenditure, <a href="http://hortonkama.webs.com ">kamagra oral jelly</a> wish accept you presentiment like yourself again; youthful, <a href="http://www.viagrapricemd.com ">buy viagra no prescription</a> energized and ever on the brink of exchange for <a href="http://www.specialistvog.pro ">buy cialis</a> active.
http://www.iviagrabuy.com cheap viagra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monica
Категория: Лични дневници
Прочетен: 280173
Постинги: 28
Коментари: 442
Гласове: 690
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930