Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2012 06:05 - ВНИМАНИЕ !! Създават български вариант на ACTA !!
Автор: monica Категория: Новини   
Прочетен: 5231 Коментари: 11 Гласове:
12

Последна промяна: 16.05.2012 06:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това, което току що прочетох е върха на нахалството !
Някой, на който явно му липсват елементарни познания за Интернет, който дори не си е написал името под въпросния законопроект, си мисли че може да отнеме правата на българите и отново да наруши конституцията в името на корпорациите !
Не им ли стигна факта, че хиляди българи показаха какво мислят за ACTA и контрола над Интернет, като цяло ??
В Европа вече почти стигнаха до убеждението, че законите за авторското право наистина трябва да се реформират, тук обаче явно има хора, които още не са си научили урока.
Време е това да се промени !

Няма да публикувам целия текст в моя блог.
За да придобиете обща представа за законопроекта, прочетете блога на Grigor Gatchev:


И отново ACTA под ново име...


за да прочетете целия законопроект, посетете сайта на Интернет общество България:


Нов опит за налагане на контрол върху Интернет, този път чрез промени в наказателния кодекс



    Моля юристите да анализират законопроекта и да изразят професионално мнение. Колкото повече хора узнаят за това,  толкова по-голям е шансът, това безумие да се блокира още в начален стадий.
Благодаря



 


Тагове:   контрол,   цензура,   интернет,   ACTA,


Гласувай:
12



1. v0n0d0r - :(
16.05.2012 07:03
Лоша работа.
цитирай
2. анонимен - Тия ни попиляха. Гербери, цербери. ...
16.05.2012 13:22
Тия ни попиляха. Гербери, цербери. Ай сиктер.
цитирай
3. анонимен - Тъй ще е !Колкото повече във времето ...
16.05.2012 18:41
Тъй ще е !Колкото повече във времето си траем,толкова повече тази ченгесарска пасмина наречена правителство, ще ни притиска!
цитирай
4. kostadin - Ей, тая власт е от Бога дадена, щом не ...
18.05.2012 15:14
Ей,тая власт е от Бога дадена ,щом не рипат хората срещу нея.
Все си мисля ,че ще е правилно да се впише във всеки такъв текст за интелектуалната собственост :
- За интелектуална собственост, може да се счита, всичко, създадено от някой ,някога ,стига да не е използвал постигнати неща от тези преди него.
(А такива просто няма да има )

Ако някой мол купи стока от производител то тя става негова собственост Ако аз си купя диск или програма то тя става моя собственост и само аз мога да се разпореждам с него или нея.

Защо трябва да плащам за музика ,която е подправена технически.Това в никакъв случай не е оригинал.

Би следвало разпространителите на идеята да плащаме за фалшификати да се преследват със закон ,а ако тях не ги преследват защо ще ме гонят мене
цитирай
5. анонимен - интернет е ''5-власт''
21.05.2012 23:35
и затова искат да го контролират ,и защото само в нета засега може да се информираш но трябва да попаднеш и на добри източници.Тук http://zahariada.blog.bg/politika/2012/05/19/okupirai-bilderberg-2012.956315 в коментар 1-2-3 съм обяснил защо убиха Кенеди и още 3-президента на САЩ и какво е лихвата и банките и т.н.
И се знае отдавна но колко хора знаят по принцип за какво става въпрос http://lambo.blog.bg/politika/2009/08/28/quot-prokliatieto-quot-nad-kenedi-se-kazva-rotshild-ubiistvo.387764

Интернет,телевизия и т.н. е като атомната енергия зависи за какво ще е ги използваш - става въпрос за съзнателно манипулиране с различни цели - създатели на реклами използват най-новите открития в психологията, антропологията и нервно-лигвистичното програмиране http://www.dokumentalni.com/?p=754 и 25-кадър на Фишер остаря.
В началото на “Студената война” – 1947 г. - Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ - заявява:
“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".
През 1992 г. Държавният секретар на САЩ - тук вдясно http://www.bgsviat.narod.ru/
цитирай
6. анонимен - През 1992 г. Държавният секретар на ...
21.05.2012 23:40
През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”. http://www.bgsviat.narod.ru/ и в интервюто на проф.Ран с водещият на ''Панорама'' беше ..като палячо,смешник......,и повече подробности http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=1615 ,и проф. д-р Илия Христов го обобщи прекрасно.Около 45-минута се обади икономист на някаква радикална партия и каза за конспирацията замислена от САЩ за заграбване на печаливши заводи на държавата и отваряне на нови пазари.
Хубав филм http://www.dokumentalni.com/?p=1882
цитирай
7. анонимен - То да беше само това е лесно
22.05.2012 13:57
и добре е казано тук http://zahariada.blog.bg/novini/2012/03/15/selente-koshmarna-shema-za-prikrivane-kolapsa-na-amerika.920984 и тук - http://zahariada.blog.bg/politika/2012/04/19/sasht-tlaska-sveta-kym-bezzakonie.942409 и картинката е ясна плюс 25% оръжейна индустрия във БВП на САЩ.
И чак до война за Арктика незнам http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/28/pokrivyt-na-sveta-nato-se-gotvi-za-voina-v-arktika.947014 но нетрябва да си търсят причина за конфликт - http://www.youtube.com/watch?v=9T2igt6Ei1s&feature=related както изсипаха 200 тона обеднен уран в Сърбия защото на бомбите им изтичаше срока на годност може би???

Икономическата наука е точна наука като математиката и се знае при 1% ръст на БВП на България кога ще настигнем Германия - след 100год.
Отделно при 3% ръст на БВП са нужни още 5-планети като ресурси http://www.dokumentalni.com/?p=1748 и се знае къде ''Къде се провалиха икономистите?''- http://greentech-bg.net/?p=2147 които се правят или незнаят 1-2-3 закон на термодинамиката.За направата на 1-слънчев панел са нужни 4000 кг. въглища енергиен еквивалент и филмчето ''няма време'' е много тежко като информация и знания но това са фактите и на места бъркат но по същество са прави че за да се направи например 1-слънчев панел иска енергия - руда,нефт,ел.ток и т.н.
Има и други заплахи и гледах по ''нешъл'' за слънчевите бури и как за минути може да се върнем в каменната епоха т.е. за месеци да прекъсне тока и Квебек/Канада/ е да се поучим.
Магнитното поле на Земята ни защитава от слънчевата радиация но електричеството си неможе да защитим т.е. можем ако го изключим за което трябва да знаем кога ще има слънчева буря като Квебек и се каза за 2012год.!?
Неискам да ви плаша но това са фактите и може да се избегне всичко - от икономическата катастрофа до екологичната.Глобално 50трилиона не са много http://www.greentech.bg/?p=21201 и всичко може да се избегне ако се прояви разум с милосърдие - http://www.youtube.com/watch?v=QZYdux-qAFk

цитирай
8. анонимен - Продължавайки коментар 7
22.05.2012 14:34
ще кажа че кажа че има начин да се избегнат катастрофите.
Доклад на ООН от 2000год. - ако в богатите страни от всеки човек се отделят 3$ НА МЕСЕЦ няма да има хора коити да умират от болести на глада и мръсната вода.
Всяка 5-секунда в света умира човек /предимно деца/ от болести на глада и мръсната вода.
Но трябва и да се образоват хората че има предпазни средства - спирали за жени и т.н.
Мисля че във бедните страни имат по 4-5 деца защото незнаят че има спирали и т.н. или нямат пари за спирали и презервативи - незнам!?
Но има и фанатизъм ,а за братята роми е по-просто и ги правят за детските и майченството 2год. и трябва да се реши чрез референдум - социални помощи до 2-3 дете и точка.
Проблемите са много но в основата е необразованоста с неинформираноста.

Аз съм решил всичко което знам да го споделям в нета и навсякъде - от това защо убиха Кенеди и лихвите ,и съм ги изброил повечето неща.
Има и други неща като ЕС ще връща крушките с нажижаема жички http://energetika-bg.com/2011/01/13/es-vrashta-v-upotreba-starite-lampi-s-nazhezhaema-zhitchka/ но неказва цялата истина щото не само живака е опасен ,и има лъчи които се улавят от озоновият слой и причиняват рак и т.н. заболявания http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2523751
и Е-тата подсладители и консерванти които са забранени в повечето страни ,а във България се правят на ''умни'' http://www.zvezdenprah.com/articles/150-es.html

цитирай
9. анонимен - Нещата са много, много по-сложни и ...
24.05.2012 21:48
Нещата са много,много по-сложни и най-важното е водата http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=873956 и за 1-ябълка са необходими 70л.вода ,и ми се вижда много малко вода на фона на земята http://www.greentech.bg/?p=28459

И основното е http://www.ifrvarna.com/?p=1368 фитопланктона даващ 80% от кислорода на Земята и гледах снимки на НАСА че изчезва планктона поради киселинноста на океаните от изкуствени торове и повечето политиците са некомпитентни за екологията и откъде да се почне и как http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html и тук http://darikfinance.bg/novini/74253#comments съм обяснявал и сега 50-учени го потвърждават http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477 т.е. има затопляне но причината не е СО2.

Като изводи това http://e-vestnik.bg/14675/naselenieto-na-sveta-izyazhda-zhivotinskite-i-rastitelni-vidove/ е добро но и филмчето не е лошо http://www.dokumentalni.com/?p=1748

Глобално 50трилиона не са много http://www.greentech.bg/?p=21201 и всичко може да се избегне ако се прояви разум с милосърдие - http://www.youtube.com/watch?v=QZYdux-qAFk и това което казва 1992год. момичето важи с пълна сила ''днес''.
цитирай
10. анонимен - Забравих най-важното
29.05.2012 18:19
Ако например аз съм Премиер и искам да направя нещо добро има много начини да ме спрат - от убийство до подкупи и т.н. заплахи за семейството ми ,но ако се съберат 500.001 подписа за референдум за държ.банка или за забрана на ГМО в храните като Англия ,и т.н. няма как да застрелят или подкупят 500.001 граждани.
И това ''те'' и корпорациите го знаят и затова се прави информационно затъмнение с манипулации и дезинформации.
Сега се сещам как преди години Премиера искаше да си върнем електроразпределителните дружества но за това трябваше подкрепа от гражданите на РБ-я с референдум ,петиции и т.н. конституционни права.
Казано иначе ако гражданите съберат 500.001 подписа за референдум за връщане на електро-разпределението Премиера и Нар.Събрание ще трябва да направи референдум.
Нали разбирате какво искам да кажа - не чакайте на някой да ви свърши работата.
Уважаеми дами и господа - граждани на РБългария ако ние с референдуми,петиции и т.н. конституционни права не си извоюваме държ.банка и т.н. социални права няма кой да ви даде нещо каквото и да било.
Моя скромен принос е да давам нет-адреси за това какво са финикийските знаци и банките и лихвите и т.н.
Мога да пиша и за ГМО и Е-тата и снощи в предаването http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5333 ясно се обобщи ,и тровят ни децата.Ето ви за Е-тата адрес - http://www.zvezdenprah.com/articles/150-es.html

Изхода е референдуми и петиции ,и ако трябва всички на улицата за да се забрани с закон ГМО ,и Е-тата ,и лихвите ,и т.н. - защото ви ограбват и убиват всячески.
Тук http://worldissue.alle.bg/ е ясно обяснено и ''Елън Браун (Ellen Brown) е адвокат и президент на Публичния Банков Институт, http://publicbankinginstitute.org. В „Дълговата Паяжина”(Web of Debt), нейната 11 книга, тя показва как частен картел отнема правото за създаване на пари от гражданите и как хората могат да си върнат това право.''
Въпроса е как да се премине от частно към държавно банкиране http://www.courtfool.info/en_Bank_crisis_Reform.htm
цитирай
11. анонимен - buy cialis online 670 20677
25.10.2012 22:13
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#11073>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#19958>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#4593 buy cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monica
Категория: Лични дневници
Прочетен: 279214
Постинги: 28
Коментари: 442
Гласове: 690
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031