Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2012 21:01 - Целта на елита: ядрена война
Автор: monica Категория: Новини   
Прочетен: 33048 Коментари: 51 Гласове:
25

Последна промяна: 22.04.2012 21:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това не са теории на конспирацията. Това са снимки на изображения по стените на международното летище в Денвър, Коларадо, САЩ.

image

Летището е построено през 1995. Проекта на стойност 4,8 милиарда долара е спонсориран от частни лица, неизвестно кои. От следващата снимка става ясно че спонсора е The New World Airport Commission (Нова Световна Комисия по Летищата), но такава организация никога не е съществувала. Смята се, че под летището има огромно ядрено скривалище, което може да приюти целия американски елит в продължения на десетилетия.

image

Знакът в средата означава "Велика Масонска Ложа".

image

Стряскаща рисунка на една от стените. Плачещи деца на фона на разрушения и пожари. Виждат се трупове на хора и животни.

image

Момичето вдясно държи парче от календара на маите, според който краят на света е на 21 декември 2012 год. Но те също така са вярвали, че заедно с това настъпва и нова ера.

image

Au Ag - знаците на химическите елементи злато и сребро са вградени в плоча на земята. AUAG също така е наименованието на смъртноносна форма на австралийски хепатит (Australia antigen - AuAg).

image

Майки плачат, докато призракът на войната в подобие на фашистка униформа, сее смърт.

image

Тук децата вече са освободени, войната е свършила. Оръжията са изчезнали, а звярът в униформа лежи мъртъв на земята. В Новия Свят всички са радостни и мирът е победил.

image

image

След масовия геноцид, настъпва хармония. Оцелелите избранници живеят в мир в райската градина.

Без да изпадаме в излишни конспиративни теории, нека да се замислим, какво означава всичко това. Защо години наред Холивуд ни промива мозъците с тази дата декември 2012 ? Каква е целта на масовата пропаганда и на тези рисунки? Вече е повече от сигурно, че през лятото Израел ще нападне Иран. Руснаците и американците се подготвят за ядрена война. В последните дни американски кораби с ядрени ракети доближиха бреговете на Иран. Русия също така разположи истински атомни ракети в Калининград. Руснаците имат планове да достигнат и до иранската граница където имат бази.
На базата на тези данни, снимките от летището обясняват някои неща.
Защо масоните са построили такова летище остава загадка, но факт е обаче, че масонството е разпространено във всяка държава, както и в България. Обикновенно това са хора от властта, политици, големи банкери и бизнесмени, учени и др "видни" личности. Масонството, обаче е тайно общество. Никой не знае с какво точно тези хора се занимават на своите събирания. Време за нас, "простосмъртните хора", е да се замислим, какви болни сектанти са навлезли във властта и накъде водят нашия свят. Ако тези картини представляват целта на този сектанско-масонски култ, а за мен няма никакво съмнение, че е така, става ясно каква е посоката Изкуствено предизвикани кризи, геноцид, намаляване на населението, контролиране на популацията чрез закони и ваксини, дори атомна война за "прочистване". Новия световен ред, ще бъде рай за едни, ад за останалите. Спасение за елита, смърт и разрушение за "низшата" класа.



  Вижте второто видео - неубедителен опит за осмиване от страна на корпоративните медии, които веднага слагат етикета "теория на конспирацията". ....по същия начин Европейската Комисия се опита да се оправдае относно ACTA, казвайки, че протестиращите били грешно информирани от Интернет и всичко това били митове и конспиративни теории......

източник:
http://thechive.com









Гласувай:
27



1. x2012x - Фотосите не се виждат
22.04.2012 21:10
Може ли да ги оправиш?
цитирай
2. monica - x2012x ,
22.04.2012 21:29
ми... аз ги виждам с firefox и с chrome. незнам какво може да се да направи...
пробвай да ги кликнеш, ще ги видиш в голям размер.
цитирай
3. анонимен - O.O
22.04.2012 21:40
Колко си хубава!
Господи,
колко си хубава!

Колко са хубави ръцете ти.
И нозете ти колко са хубави.
И очите ти колко са хубави.
И косите ти колко са хубави.

Не се измъчвай повече - обичай ме!
Не се щади - обичай ме!
Обичай ме
със истинската сила на ръцете си,
нозете си, очите си - със цялото
изящество на техните движения.
Повярвай ми завинаги - и никога
ти няма да си глупава - обичай ме!
И да си зла - обичай ме!
Обичай ме!

По улиците, след това по стълбите,
особено по стълбите си хубава.
Със дрехи и без дрехи, непрекъснато
си хубава... Най-хубава си в стаята.
Във тъмното, когато си със гребена.
И гребенът потъва във косите ти.
Косите ти са пълни с електричество -
докосна ли ги, ще засветя в тъмното.
Наистина си хубава - повярвай ми.
И се старай до края да си хубава.
Не толкова за мене - а за себе си,
за дърветата, прозорците и хората.
Не разрушавай бързо красотата си
с ревниви подозрения - прощавай ми
внезапните пропадания някъде -
не прекалявай, моля те, с цигарите.
Не ме изгубвай никога - откривай ме,
изпълвай ме с детинско изумление.
Отново да се уверя в ръцете ти,
в нозете ти, в очите ти... Обичай ме.
Как искам да те задържа завинаги.
Да те обичам винаги -
завинаги.
И колко ми е невъзможно... Колко си
ти пясъчна... И, моля те, не казвай ми,
че искаш да ме задържиш завинаги,
за да ме обичаш винаги,
завинаги.
Колко си хубава!
Господи,
колко си хубава!

Колко са хубави ръцете ти.
И нозете ти колко са хубави.
И очите ти колко са хубави.
И косите ти колко са хубави.

Колко си хубава!
Господи,
Колко си истинска.

цитирай
4. penchoan - Населението на Земята превишава ...
22.04.2012 22:55
Населението на Земята превишава десетки пъти нормалното количество хора, с които природата може да се справи. Така че прочистване на homo sapiens не само е необходимо, но и неизбежно. Дали то ще стане чрез ядрена война, катаклизми или чрез някаква нова чумна епидемия, са подробности. Важно е човешкото съзнание на поне 1% от населението да се доближи до Христовото съзнание, за да продължи човечеството да съществува. Израел може да нападне Сирия, но няма смелост да нападне Иран.
Нашият свят съществува благодарение на сблъсъка между силите на мрака и на светлината. Една малка част от богатите фамилии ще оцелеят в подземни градове, но това е тяхното проклятие, не са за завиждане.
цитирай
5. анонимен - ти ще си от тези 99% които ще умрат ...
22.04.2012 23:08
ти ще си от тези 99% които ще умрат обаче. това е нацистка теория. има и други начини да живеем заедно, не е нужно да се избиваме.
цитирай
6. анонимен - нещата са малко по-иначе
22.04.2012 23:35
САЩ знае че са пред фалит с 70трлн.$ дълг и ще се опитат да измислят сценарии и с Иран защото БРИКС вече казаха че се отказват от долара като официална световна валута и затова САЩ приемат закони за конфискуване на всичко от Обама.
До ядрена война едва ли ще се стигне но САЩ просто се мятат като риба на сухо и незнае как да подходи защото долара се срива http://zahariada.blog.bg/novini/2012/03/15/selente-koshmarna-shema-za-prikrivane-kolapsa-na-amerika.920984 отделно дългът на всички е http://zahariada.blog.bg/politika/2012/04/12/globalniiat-svetoven-dylg-sega-e-poveche-ot-190-trilionov-i-.939126 и дано се разминат нещата и да се молим на Господ да ги вразуми.Което неозначава че ние нетрябва да информираме и образоваме хората.''Априлското въстание'' в 21-век е петиции,референдуми и т.н. конституционни права но трябва и да сме добре информирани и образовани защото може да се прецакаме сами поради липса на информация или чрез манипулации. Едно време Левски е трябвало да ходи от къща в къща и да образова хората ,а днес е лесно - интернет е ''5-власт'' но трябва да попаднеш на компитентни източници.''Съединението прави силата'' е силно гражданско общество за петиции и референдуми и т.н. конституционни права чрез информираност и образоване - неук народ слаба държава и трябва елементарна юредическа култура за основните права и задължения по Конституция.Нещата са по-страшни и ген.секретар на ООН каза че имаме 10год. да се спасим от еко-катастрофа и основното е http://www.ifrvarna.com/?p=1368 фитопланктона даващ 80% от кислорода на Земята и гледах снимки на НАСА че изчезва планктона поради киселинноста на океаните и повечето политиците са некомпитентни за екологията и откъде да се почне и как http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html Нещата са по-сложни и тук http://darikfinance.bg/novini/74253#comments съм обяснявал и сега 50-учени го потвърждават http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477
цитирай
7. анонимен - основният проблем е
22.04.2012 23:36
и логиката ,и историята е стигнала до заключението преди 100год. и да не откриваме Америка - книгата е \'\'Лихвата - рак на обществото\'\'oт Владимир Богданов http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 която трябва да се изучава в университетите и Силвио Газел през 1918год.пише до немски вестник, че до 25год. ще стане 2-световна война ако се запази действащата финансова с-ма.
цитирай
8. penchoan - ти ще си от тези 99% които ще умрат ...
22.04.2012 23:59
анонимен написа:
ти ще си от тези 99% които ще умрат обаче. това е нацистка теория. има и други начини да живеем заедно, не е нужно да се избиваме.


Да, аз ще съм от 99%. Другият начин е да се забрани раждаемостта в следващите 50 години, но как ще стане? Два начина има: Изтребление на голямата част от населението или рязко намаляване на раждаемостта. Няма трети вариант. Пак ще трябва нов Хитлер и Нов световен ред.
цитирай
9. анонимен - Земята не може вече да търпи нейното непрекъснато нараняване - Тан Тан
23.04.2012 07:14
Досега Политиците изпреварваха Земята в реализирането на редукцията на населението на Земята; от 2011 година Земята зяпочна с бързи темпове да настига и скоро ще изпревари политиците и сама ще редуцира голяма част от населението, което я обременява не само със своето нарастващо множество, но и с идиотщините, които върши за нейното разрушение. Третия закон на Нютон влиза в сила - на всяко действие има равно на него противодействие.
цитирай
10. анонимен - Всеки избира пътя си
23.04.2012 09:14
Най-забавното в случая е,че ТЕ самите ще паднат жертва на запаленото от ТЯХ зло! Защото наистина ще има нов свят подобен на райска градина, но в този свят за тях НЯМА място. ТЕ ще си изгният в бункерите,потънали в злато и сребро. А в НОВИЯ СВЯТ никой няма дори да си спомня за тях...
цитирай
11. анонимен - Ооо не се притеснявай след ядрена ...
23.04.2012 10:03
Ооо не се притеснявай след ядрена война "фолаута" на някой елементи като стронция,плутония,разни видове йод, и още куп други е между 1000 и няколко стотин милиона години.Не си мисли че след като в Хирошима или Нагасаки нищо им няма 5-10 години по късно и сега ще е така.Там бомбите са били някакви слаби пиратки в сравнение със сегашните съответно около 20 и 50(кт) всяка. Сега всеки ядрен снаряд е двойно и тройно по-мощен да не говорим колко по-отровен.Просто ще умрат малко по-късно.Ако това на снимката се случи последните картинки са си чиста фантазия- излизат и си живуркат.По-вероятното е да излязат и да започнат да раждат уроди болни от различни видове рак.Но това едва ли ще се случи- все пак се наявам и си мисля че хората не са ЧАК толкова безумни.Един малоумник преди време (Мао) беше сметнал,че ако има подобна война по-добрата "жълта" половина на човечеството ще остане.Е сега копелето се пържи в ада а и "по-лошата" бяла половина на човечеството си живурка че даже им е и хубаво :)))) Така че споко.
цитирай
12. анонимен - Доколкото си спомням не Холивуд, а ...
23.04.2012 10:13
Доколкото си спомням не Холивуд, а разни откачени левичари пробутваха 2012 за края на света.
А това, дето на катринките било във фашистка униформа... не знам какво е фашистка униформа, явно според вас има добри и лоши фуражки, но лично на мене ми прилича на фуражката и еполетите на Кадафи, въоръжен с калашник и арабски ятаган.
цитирай
13. stupidkid - Whateveeer
23.04.2012 10:45
Ако не е конспирация, кво ще направите... Ще почнете да копате дупки в задния двор ли? :D :D :D
По- добре да сме полезни с нещо на другите и да се радваме на живота на макс, преди да е свършил... а и да свърши, ще има още много, така че споко... стига всявахте паника и стига се опитвахте да ми разваляте блаженството :D
Според безотказния закон за причина и следствие, една ядрена война би навредила предимно на тези които я предизвикат...
цитирай
14. анонимен - ядрена война едва ли ще има
23.04.2012 11:32
защото ''те'' знаят че няма победители.Трябва много да се чете и ''между редовете'' за да се добие представа за нещата и проблемите и как да се решат. Аз нямам претенции че знам всичко но с повечето работи съм наясно и просто споделам информацията и знанието събирано с години.Нещата са по-страшни и ген.секретар на ООН каза че имаме 10год. да се спасим от еко-катастрофа и основното е http://www.ifrvarna.com/?p=1368 фитопланктона даващ 80% от кислорода на Земята и гледах снимки на НАСА че изчезва планктона поради киселинноста на океаните и повечето политиците са некомпитентни за екологията и откъде да се почне и как http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html
Нещата са по-сложни и тук http://darikfinance.bg/novini/74253#comments съм обяснявал и сега 50-учени го потвърждават http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477
А логиката и историята е стигнала до заключението преди 100год. и да не откриваме Америка - книгата е \'\'Лихвата - рак на обществото\'\'oт Владимир Богданов http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 която трябва да се изучава в университетите и Силвио Газел през 1918год.пише до немски вестник, че до 25год. ще стане 2-световна война ако се запази действащата финансова с-ма.
Mързи ме да пиша за всичко което знам и може да го намерите ако желаете - http://estirbg.blog.bg/novini/2012/04/01/sasht-obiaviavat-hristiianstvoto-izvyn-zakona.932022 в коментарите 75,76,77,81-2-3-4-5-6,88,89,93,95,96,97 е просто информация и знание с години събирано.
''Априлското въстание'' в 21-век е петиции,референдуми и т.н. конституционни права но трябва и да сме добре информирани и образовани защото може да се прецакаме сами поради липса на информация или чрез манипулации. Едно време Левски е трябвало да ходи от къща в къща и да образова хората ,а днес е лесно - интернет е ''5-власт'' но трябва да попаднеш на добри източници
Манипулацията е голяма и не винаги е умишлена - неукост е.
цитирай
15. анонимен - към стюпид кид
23.04.2012 11:40
Та викаш, а, какво ме занимавате с неща, когато аз ще съм мъртъв тогава ?!
цитирай
16. demonwind - Спомням си нещо много интересно, което прочетох
23.04.2012 12:13
в една доста добра книга:
Става дума за преживяванията на майстора на мебели от Горна Бавария Андреас Рил. 33-годишен през 1914 г., в началото на Първата световна война той е мобилизиран и изпратен на фронта. Въпреки че Андреас Рил и неговите другари тогава твърдо вярват, че военните действия ще приключат най-късно до Коледа, нещата се развиват много по-различно.
В две писма от 24 и 30 август 1914 г., станали известни като
„Полевите писма", Андреас Рил пише на семейството си, че е срещнал забележителен чужденец, който разказвал невероятни неща. Лейтенантът на Рил задържа този човек на Вогезкия фронт край Метц, защото решава, че е шпионин. Както скоро се оказало, непознатият владеел много езици и говорел с членовете на компанията предимно на немски и френски. Преди всичко цивилният шашнал войниците с пророчествата си за бъдещето, на които слушателите по-скоро не повярвали. Те се забавлявали с казаното от чужденеца и го кръстили „Локума".
От първото писмо на Рил от 24 август 1914 г. научаваме следното: „Ако знаехте какво ви чака, още днес щяхте да зах-върлите оръжията и да признаете, че изобщо не познаваме света. Германия ще загуби войната, след това ще има революция, но тя няма да избухне истински, защото един заминава, а друг идва. И ще станем богати, всички ще са милионери (инфлацията през 20-те години - всички забележки в скоби са мои - бел. авт.). И ще има толкова много пари, че хората ще ги изхвърлят през прозореца и никой няма да ги вдига от земята. Военното брожение ще продължи; на хората няма да им е зле, но няма да бъдат щастливи."
Андреас Рил - т.е. този, който е написал писмото, изобщо не вярва, че германците ще загубят Първата световна война. Другите твърдения също му изглеждат съмнителни.
Той пише: „... (Ще) дойде един мъж (Хитлер) от низините и ще промени всичко в Германия, ще се забрани на хората да казват каквото и да било, и то с жестокост, която ще отнеме послед-ните ни капки пот. Ще вземе от хората повече, отколкото ще даде, и ужасно ще ги накаже, защото по това време райхът му ще падне, и ще има много самохвалковци и измамници. Всеки ден ще има нови закони и мнозина ще преживеят тежки времена или дори ще умрат.
Времето започва през 1932 г. и всичко отива към диктат на един човек. След това идва 1938 г. Народи ще бъдат нападнати и ще се подготвят за война. Войната (Втората световна война) ще свърши зле за този мъж и неговите поддръжници. Народът и войската ще въстанат, защото всички измами ще започнат да излизат наяве. Гежко на онези, които заемат висок пост, защото ще бъдат съдени пред очите на всички. Ще се случат нечовешки
неща. Хората много ще обеднеят и разкошните дрехи ще изчезнат. 'Трябва да бъдат доволни, ако намерят дрипи, които да облекат (следвоенните години). Победителите също няма да получат нищо. Германия ще бъде разпокъсана и един друг мъж (Аденауер) ще дойде, който ще управлява и урежда Германия. Който има най-работливия народ, ще постигне световно господство. След това Англия ще стане най-бедната държава в Европа, защото в света най-работливият народ е германският."
Във второто си писмо от 30 август 1914 г. той пише: „Стигнем ли до числата 4 и 5 (1945), Германия ще бъде притисната от всички страни и второто световно събитие ще свърши, и мъжът ще изчезне, и никой няма да знае къде (наистина ли Хитлер умира в Берлин?), и народът ще е тук и ще бъде още разграбван и унищожаван до безкрай, но и враговете ще имат конфликти помежду си. Тъмните ще ръководят и ще успокояват народите с големи обещания и победителите ще имат същата цел като победените.
След това в Германия ще дойдат правителства, но няма да могат да изпълнят целите си (обединение на Германия през 50-те години), защото намерението им постоянно ще бъде осуетявано. Мъжът и знакът (Хитлер и пречупеният кръст) ще изчезнат, и никой няма да знае къде (има доклади от военни, които твърдят, че са срещали Хитлер в Южна Америка), но проклятието в душите ще остане. Моралът на хората все повече ще деградира и те ще станат лоши. Мизерията ще се увеличи и ще вземе много жертви. Хората дори ще използват всички претексти и религии, за да прехвърлят вината на козните на дявола. Но на хората ще им бъде все едно, защото добрите почти няма да могат да оцелеят, ще бъдат гонени и унищожавани.
След това и хората ще се изправят едни срещу други, защото омразата и завистта ще растат като тревата, и те все повече ще се свличат в пропастта. Гарнизоните ще се разделят помежду си и ще се изтеглят с плячката на победените, което също ще донесе много нещастия."
„И нещастията на третото световно събитие (Третата све-товна война) ще настъпи. Русия ще нападне Южна Германия. Но само малко след това на проклетите хора ще бъде показано, че има Бог, който да сложи край на това. Това време ще е страшно и нищо няма да може да помогне на хората, защото те са стигнали
твърде далеч и не могат да се върнат, понеже не чуха предупреж-денията. След това хората, които оцелеят, ще се успокоят."
И по-нататък: „... и ще царят страх и ужас, защото сега вече ще имат време да помислят и да извлекат поуки, което преди не са правили. В края на това дяволско време победителят ще отиде при победените, за да им даде съвет и помощ, защото съдбата им ще е тежка. Защото всичко ще е унищожено... Кой знае дали дотогава ще сме още живи да видим... наистина думите му зву-чаха невероятно. Пиша ви само, за да разберете какво каза той, но никое от децата няма да доживее това време.
Защото за третото събитие Русия първо трябва да нападне Германия и оттогава планините ще започнат да бълват огън и руснаците ще изоставят всичко заради военната машина. До Дунав и Ин светът ще бъде унищожен и изравнен със земята. Реките ще бъдат толкова плитки, че няма да има нужда от мо-стове, за да бъдат прекосявани. Изар1 няма да стори зло на хората, но ще върлува глад и мизерия. Лошите хора ще бъдат заличени така, както снегът покрива всичко през зимата, а също и ре-лигията ще бъде прочистена. Но църквата ще издържи триумфа на победителя.
В Русия властниците ще бъдат унищожени и труповете няма да бъдат погребвани, а ще лежат захвърлени. Глад и унищожение ще е наказанието за тази държава за нейното престъпление..." И - „Русия ще бъде отхвърлена, защото посегна на природата. В Южна Германия е мястото, където ще започнат събитията. По-късно хора от цял свят ще идват да го видят. Папата ще при-съства на подписването на мира. Преди това обаче той ще избяга, защото ще бъде обявен за предател. Той ще дойде в Кьолн, където ще завари само развалини, всичко ще е разрушено."
Малко преди смъртта си през 1958 г. Андреас Рил казал на своите синове за Третата световна война: „Ще бъде съвсем кратка. Аз няма да я видя, но вашите малчугани ще си спомнят за мен. "

Дали ще се сбъдне не знам, но е доста зловещо...

Поздрави!
цитирай
17. анонимен - става въпрос за наука
23.04.2012 15:34
а не за врачуване или пророкуване - икономическата наука е точна наука и се знае при 1% ръст на БВП кога например България ще има стандарта на ГФР - след 100год. и логиката и историята е стигнала до заключението преди 100год. и да не откриваме Америка - книгата е \'\'Лихвата - рак на обществото\'\'oт Владимир Богданов http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 Науките са стигнали до повечето неща и трябва да се чете и мързи ме да пиша за всичко което знам и може да го намерите ако желаете - http://estirbg.blog.bg/novini/2012/04/01/sasht-obiaviavat-hristiianstvoto-izvyn-zakona.932022 в коментарите 75,76,77,81-2-3-4-5-6,88,89,93,95,96,97 е просто информация и знание с години събирано..Нещата са по-страшни и ген.секретар на ООН каза че имаме 10год. да се спасим от еко-катастрофа и основното е http://www.ifrvarna.com/?p=1368 фитопланктона даващ 80% от кислорода на Земята и гледах снимки на НАСА че изчезва планктона поради киселинноста на океаните и повечето политиците са некомпитентни за екологията и откъде да се почне и как http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html Нещата са по-сложни и тук http://darikfinance.bg/novini/74253#comments съм обяснявал и сега 50-учени го потвърждават http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477
цитирай
18. анонимен - продължавам коментар 18
23.04.2012 16:57
САЩ се самозабравиха с печатането на пари и тук http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5045 е английският парламент са засечени ''само'' 15трлн.$ и още 20трлн.$ през 2008год. т.е. дълга на САЩ е около 65трлн.$ колкото БВП на всички държави.Отделно някои държави имат дългове http://zahariada.blog.bg/politika/2012/04/12/globalniiat-svetoven-dylg-sega-e-poveche-ot-190-trilionov-i-.939126 и т.н. http://zahariada.blog.bg/politika/2012/02/26/desette-strani-nai-krupni-dlyjnici-na-planetata.909898
Трябва да се връща дълга но някои неискат и сега се чудят и мислят какво да направят за да минат по-леко нещата.Едното е инфлация но каквото и да се направи трябва да се премахне основната грешка описана тук http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 Значи ЕЦБ трябва да раздава пари без лихва не на частни банки ,а на държавите и отделно трябва държ.банка до 1%лихва/за разходите/ за кредити за селското стопанство,енерг.ефективност и т.н. да се степенуват по-важните неща - държ.планирано устойчево развитие.
Всичко може да се оправи и САЩ да си върнат дълга с времето и но има и друг вариант и ''те'' го знаят затова се приемат такива закони в САЩ - да отнемат всичко при указ на президента.БРИКС няма да разреши ядрена война в Иран но може да има нещо и да се молим на Господ да не стане лошо.
Всичко се върти около това че САЩ неискат да си признаят грешките и си мислят че ще им се размине но икономич.наука е точна наука и има начин да се оправят нещата и пак стигаме до лихвите и опрощаването им т.е. да се връща само главницата и т.н. и това е много радикален метод но просто не'ма друг начин т.е. има но те са по-страшни.
''ТЕ'' се надяват че хората незнаят какво става и истина е че незнаят в детайли точно какво става т.е. как се прави и ''окупирай Уолстрийт'' беше за това но не съм сигурен дали са наясно точно какво става и защо и как да се оправи.

В основата е лихвата и след това безразборното печатане на $-долари и по-принцип печатане на финикийски знаци.

цитирай
19. tomcat2 - наистина е много съмнителна раб...
23.04.2012 16:58
наистина е много съмнителна работата с това летище и всичките му символики!Точно плана на новият световен ред!
цитирай
20. balkanec - Отново чудесен материал
23.04.2012 17:15
Това е един от най-добрите блогове в блог.бг, не е преувеличено.

Някои забележки:

- Не на целия елит, а само на елита на единия световен лагер - ционисткия.
Провери за другия лагер - държавите независими от ционистите, много са, в общ блок са - военен и икономически.

- Масонските ложи не са по целия свят и не са във всички държави - те са управляващата мрежа само в единия лагер. В другия не ги търпят.

- Причините за опита за предизвикване на голяма война:
Юдеомасоните просто нямат друг избор, защото фалират и вече са фалирали.
Независимия лагер е по-силен икономически от години и просто ги унищожава. Китай и другите му съюзници водят икономическа студена война по целия свят - връщат си го за годините на ембарго и тормоз. Ционистите търпят огромни загуби от години.
До каква степен Другия лагер надделява се вижда и само по това, че еврейските олигарси, които управляват Русия преминаха към него безусловно и без колебания.
Самата система на ционистите фалира сама по себе си, защото е некачествена. Това което наричат "капитализъм" е просто съчетание от западняшкото крепостничество и еврейското лихварство - една голяма пирамида. Действа докато не изхарчи златото добито от евреите от лихварство векове наред. Златото вече е изхарчено (хвърлиха всичко в Студената война) и системата вече не действа...

В края на краищата ционисткия лагер пак ще падне - с война или без, лошото е, че юдеомасоните ще се опитат да направят големи бели, преди да фалират окончателно и тълпите да ги подгонят и да избият, както при всички предишни техни мизерии и след това - гонения.
цитирай
21. antoninus - Malko info
23.04.2012 17:50
Ето един коментар http://www.vaticanassassins.org/2011/04/denver-international-airport-masonic-massive-foreboding-extermination-camp/
Във всеки случай не масони или ционисти контролират света, а обществото на Йезуитите http://www.scribd.com/DENCHEV/d/48489829-%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%98%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8

За 2012 г.
Безспорно, една от най-големите предстоящи измами е свързана с 2012 година! Вече няколко години чрез медиите усилено се промотира измамата за предстоящата супер слънчева буря през 2012 година! Истината обаче е съвсем различна! И тя е много тъжна и страшна! Истината е, че Илюминати ще предизвикат през 2012 г. ГЛОБАЛНА КРИЗА и ХАОС по целия свят в изпълнение на последните етапи от своя план за Нов световен ред или Ред, извлечен от хаоса! Истината е, че супермодерните електромагнитни, лазерни, звукови, плазмени, атомни, ядрени и други оръжия на Илюминати ще бъдат употребени за предизвикването на глобална екологична катастрофа, която ще бъде приписана на естествени процеси и явления като увеличена слънчева активност и др.!

http://metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=21&id=3436&lang=bg
цитирай
22. анонимен - Не вярвам много в глобални конспирации но
23.04.2012 18:59
истината е че капитализма и неолиберализма се провалиха като идеи ,а дали са били с цел да огравят другите е друга тема.Въпроса е как да се премине плавно към друг вид икономика и безлихвена финансова с-ма и всички да си изплатят дълговете.Гърция има 350млрд.евро дълг но колко от тези пари са лихви???? и сложни лихви върху лихвите???? Трябва да се прочете книгата ''Лихвата рак на обществото'' http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 в която е даден пример с икономиката на Германия 1980год. как се повишава БВП и как се повишават лихвите. Тази кнога трябва да се изучава в висшите иконом.институти и някои трябва да си скъсат дипломите и докторатите по икономика.За ЕС е става ако ЕЦБ дава кредити на държавите ,а самите държави чрез държ.банка до 1% лихва да дават кредити на хората за определени неща.Просто няма друг начин и това не противоречи на свободната пазарна икономика.Но това противоречи - държавата с парите на данъкоплатците гарантира влогове до 100.000лв. в частни банки и това ако не е ''ъ''бсурд. Всичко е толкова сбъркано че наистина трябва се вземат мерки и да се реформира системата защото ще стане хаос и ''ТЕ'' го знаят и се чудят какво да правят - има банкери и икономисти които знаят много добре това но ги е страх да говорят или просто се възползват от сиситемата но това води до ХАОС и може да стане страшно.Във България в края на януари тази година депозитите на неправителствения сектор са 49.34 млрд. лв. (61.3% от БВП).
А депозитите на домакинства са 31.23 млрд. лв. в края на януари 2012 година. Те нарастват с 13.5% спрямо същия месец на 2011 г. само 19% са над 100.000лв.
За мен всеки лев трябва да се вкара в нещо - топлоизолация и т.н. и златото е скъпо - земед.земя и т.н.
цитирай
23. atila - Има начин, стига да има желание...
23.04.2012 19:45
Е какво толкова. Ще рестартират света, че нещо старият свят започна да забива прекалено много, и с това е един ядрен рестарт. Но ако смятат че тези който са се укрили в бункерите, че живеят честит и блажен живот, страшно много са се излъглаи.
ОК ще редуцират населението на света. Но те правят ли сметка? тази свръх радиация която ще се отложи в атмосферата, дали ще става годна за живеене и за дишане.
Или филмите от деведесетте години, който даваха света като едно враждебно място за живот, със свръх замърсена екология, а хората джиткаха със кислородни маски и химически, но дизайнерски костюми, май ще стане истинска реалност, направят ли тази лудост.
Мен лично ако ме пита човек. За да се редуцира населението на земята, няма нужда да се убива или изтребва.
Може да се впрегне в една съвсем различна насока.
Колонизацията на околните планети, и от там да стане плацдарм, за колонизацията на космическото пространство.
Ако сте гледали филма Старгейт. Въпрос е на време човечеството да открие един пространствен портал, не е невъзможно за науката, дори преди години, когато Интернет беше все още слабопознат и развит, не си спомням, но четох за подобни проекти за пренос на хора в постранството, значително пространствено скъсяване на двете точки на тръгване и пристигане A и B и от там да се тръгне със заселването на дори далечни планети.
Разработили се тази уникална технология, пространственият портал, да скъсява огромни разстояния, до фактическа нула, правиш една крачка, и изминаваш това разстояние за секунди, събират се хората определени за дадена планета, на която е построена база или град за живеене с подходящите условия, и ето как ще се промени редукцията на човечеството.
Но алчността на ционистите ще погуби и убие милиарди човешки същества.
Защото тези несметни богатства, вместо да ги уползотворят за подобни космически проекти, те ги пръскат за тотални глупости, да си чешат егото и самолюбието, вижте ни колко сме велики. Жалки илюминато-ционистки животни.
цитирай
24. boristodorov56 - Не разбирам от картини и изкуство,
23.04.2012 19:50
нито от тайни завери и няма откъде да понауча нещо за конспиративните теории,
които некой е закодирал в автогарата за самолети из дикий запад на Америката.
Аз такЪво нещо и подобни шарении не видох никъде там.
От друга страна не прочетох мнението на пророк Захария и какво пише из постсъветските сайтове за дезинформация или пък как се тълкуват нещата в парцала на Овчица Мераклийски - Секретно строго.
Па се и чудя, ако имат друго послание тези зографски шарении нали некой не би могъл да ни обясни.
Например авторчЕто на тези опокалиптичти стенописи, язи ни видох името му или тъй ми се чини?
Абе има ли никой да верува, че някъде, някой по света ще кихне толкоз кинти - 14 млрд. и ще остане анонимен като комун. анонимниците в блог. бг?
Ше е голема завера тая, да знаете!
цитирай
25. boristodorov56 - Моника, готина фасада на аватарчето, отде го сви?
23.04.2012 19:56
Колко е готино човек да свири на хармоника!
Ти скъпа, с голем апломб ни тролиш тук и ние сите будалеем - траим си и будалеем!
цитирай
26. atila - Всичко е възможно, но стига някой да спрат да спират откривателствата на нови технологии...
23.04.2012 20:02
Вярно е. Това за пространствените портали са фантасмагории моето. Но е възможно.
Защото нека да помислим малко по логично.
Пространството както се разширява, така може и да се стеснява.
Това като все едно човек да тръгне от точка А до точка Б но да избере по прекият път от царският път, който е продължителен, и избира макар и трънливият и неотъпкан път, за да стигне по бързо до крайната точка на пристигане.
Въпросът с пространството стой на абсолютно същата плоскост.
Човечеството само трябва да открие по прекият път, за да стигне до друга планета, не летейки в космоса на супер скъпи космически средства, а да стигне като направи само една крачка в развитието си, и да е вече там.
Науката е достигнала до известен етап на опознаване на материалните закони, но е време да опознае и да открие нематериалните закони, на квантовата физика.
Илюминато-ционистите. Вместо да спират този процес на откривателството, по добре е, като искат да живеят честито на земята, да допуснат тази насока на развитие, да не я ограничават, и да не я крият в шкафовете си със отлежаващи нови и нови изобретения, и да видим няма ли човечеството да напредне значително напред, и земята да се поосвободи от прекомерно населяващите я хомо сапиенси.
цитирай
27. kostadin - Не си права Ядрената война може да е ...
23.04.2012 20:07
Не си права Ядрената война може да е средство за постигане на цели.Общо взето това оръжие не прави разлика между нашите и вашите.Има много по добри решения за атака
цитирай
28. uff - Лихвата
23.04.2012 20:15
анонимен написа:
и логиката ,и историята е стигнала до заключението преди 100год. и да не откриваме Америка - книгата е \'\'Лихвата - рак на обществото\'\'oт Владимир Богданов http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 която трябва да се изучава в университетите и Силвио Газел през 1918год.пише до немски вестник, че до 25год. ще стане 2-световна война ако се запази действащата финансова с-ма.


Не случайно е заклеймена от Корана.
Но няма ли лихва, трябва да отпаднат и кредитите.
цитирай
29. monica - благодаря ви за коментарите. ко...
24.04.2012 02:04
благодаря ви за коментарите. когато хората споделят различна информация, винаги може да се научи нещо ново.
цитирай
30. анонимен - Мониии, още ли си на линия?
24.04.2012 02:17
Ще ти изям цицетата, бе душицо сладка :)
цитирай
31. анонимен - пич, баси сексиста си. сички мацета ...
24.04.2012 04:14
пич, баси сексиста си. сички мацета имат цици, но не сички пишат умни статии. някой обаче имат и двете ;)
мони давай душа, не ги слушяй тия, чакам ти новия постинг
цитирай
32. анонимен - до блогъра moniсa
24.04.2012 10:15
Без да имам притенции че знам всичко се опитвам да споделя наученото събирано с години труд - пресята информация.В коментарите 7,8,15,18,19,23 просто излагам информация и факти и иска четене и гледане за да се придобие някаква обща култура.Нещата са по-страшни и ген.секретар на ООН каза че имаме 10год. да се спасим от еко-катастрофа и основното е http://www.ifrvarna.com/?p=1368 фитопланктона даващ 80% от кислорода на Земята и гледах снимки на НАСА че изчезва планктона поради киселинноста на океаните и повечето политиците са некомпитентни за екологията и откъде да се почне и как http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html
Нещата са по-сложни и тук http://darikfinance.bg/novini/74253#comments съм обяснявал и сега 50-учени го потвърждават http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477
Mързи ме да пиша за всичко което знам и може да го намерите ако желаете - http://estirbg.blog.bg/novini/2012/04/01/sasht-obiaviavat-hristiianstvoto-izvyn-zakona.932022 в коментарите 75,76,77,81-2-3-4-5-6,88,89,93,95,96,97 е просто информация и знание с години събирано.
''Априлското въстание'' в 21-век е петиции,референдуми и т.н. конституционни права но трябва и да сме добре информирани и образовани защото може да се прецакаме сами поради липса на информация или чрез манипулации. Едно време Левски е трябвало да ходи от къща в къща и да образова хората ,а днес е лесно - интернет е ''5-власт'' но трябва да попаднеш на компитентни източници
''До всички граждани: прочетете, копирайте и разпространявайте този текст защото носим морална отговорност за информацията,знанието която предлагаме на българите и хората.'' Конституция да се допълни тук-там чл.150 - всички да могат на основание чл.6 ал.2 защото чл.69 води до колективна безотговорност 'игрички' с 'вратички' .
Хората трябва да се образоват и информират http://www.dokumentalni.com/?p=1857#comment-11025 и ги знам нещата отдавна но....колко хора ги знаят ????
цитирай
33. анонимен - малко история с факти
24.04.2012 12:04
като продължение на коментар 33 - Президента Бил Клинтън премахва закона за контрол на банките и оттогава почва ''цирка'' http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5045 печатане на пари без покритие ''само'' 15.000.000.000.000трлн.$ в английският парламент са засечени. Митко Хитов говори за 20трлн.$ напечатани 2008год. Тук http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=46 има един ''брояч'' показващ само държ.дълг на САЩ и статията е много добра и по принцип повечето предавания на г-н Фъртунов са много добри.За мен нещата са ясни както и за ''тях'' и искам на повече хора да са ясни и да се образоват и да се разпространява информацията ,и въпроса е какво може да се направи и какво искат ''те'' да направят.БРИКС са наясно с нещата и едва ли ще допуснат ядрена война но положението е много сериозно и като екология ,и изчерпване на петрола - енергийните източници.
По същество основният проблем е лихвата и сложните лихви върху лихвите и в книгата ''Лихвата рак на обществото'' http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 в която е даден пример с икономиката на Германия 1980год. как се повишава БВП и как се повишават лихвите. Тази книга трябва да се изучава в висшите иконом.институти и някои трябва да си скъсат дипломите и докторатите по икономика.Валутният-ЕС може да се спаси само ако ЕЦБ дава пари на държавите и те да си направят дър.банка до 1% лихва за селско стопанство,саниране и т.н. първостепенно важни неща.Иначе ЕС е обречен като ''печатарите на пари без покритие''-САЩ.Инфлацията неможе да оправи нещата защото не се премахва основата грешка - лихвата.България може да направи инвестиционна държ. банка за селското стопанство и енерг.ефективност и т.н. но за това са нужни смели и компитентни политици и силно гражданско общество защото политиците могат да ги купят или изнудват и заплашват с убийство.Трябва производство а не 66% внос- http://www.pari.bg/article/2011/06/02/Blgarija_vnasja_pochti_dve_treti_ot_hranitelnite_stoki
и купуване на 'made in BG'
цитирай
34. анонимен - заплахата може да дойде от фукушима
24.04.2012 12:55
Масоните може да са видяли бъдещето с магически гъби и да се опитват да ни предопредят.
http://beforeitsnews.com/story/2064/690/Russia_Stunned_After_Japanese_Plan_to_Evacuate_40_Million_Revealed.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
цитирай
35. анонимен - муспи
25.04.2012 01:40
Дискутира се усилено кои ще са тези дето ще умрат? Всеки разчита да оцелее и го налага със силата на словото си, а всичко е съвсем прозаично. Ще "умрат" тези дето и сега са мъртви, а ще живеят живите. Кои са те? Тези дето не се виждат, те не само че имат свойството да стоят настрана, но и мъртвите точно тях не искат да виждат. Това е било предвидено още преди създаването на света, когато се е правил човека е бил правен и Спасителния план, и спасените и отпадналите. Няма никакви еволюции в духа и никакви промяни на позициите заради добро държание. Състраданието към загиващите не е за тях, а е за събуждане на състрадание в спасяващите се. Адът ви зове жиди и жидовстващи - имате си и достойно за вас утешение, - вие сте голямото болшинство.
цитирай
36. анонимен - Ало анонимен №36 защо не си
25.04.2012 10:07
изясниш нещата първо за себе си и после да пишеш.Отделно трябва и да се научиш да пишеш ,и да се изразяваш правилно.Човек не се ражда научен и цял живот се учи,и няма как например шестокласник да учи учителя както и учителя неможе да преподава материал за 12-клас на шестокласник.Има хора заблудени т.е. неинформирани или дезинформирани и отделно необразовани,и такива които си мислят че знаят като имат диплома.Отделно има престъпления с ''бели якички'' - знанието и образованието също е много опасно нещо защото зависи за какво ще го използваш - за ''вратички'' в законите за престъпления с ''бели якички'' - в РБ-я източени 9.000.000.000млрд. чрез ДДС и около 20млрд.лв. от приватизацията в световен мащаб - деривативи,банкови и т.н. операции - обобщено в израза ''престъпления с бели якички'' и мисля че ''те'' знаят какво правят но неискат да си признаят грешките и основният проблем е лихвата и сложните лихви върху лихвите и в книгата ''Лихвата рак на обществото'' http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 в която е даден пример с икономиката на Германия 1980год. как се повишава БВП и как се повишават лихвите. Тази книга трябва да се изучава в висшите иконом.институти и някои трябва да си скъсат дипломите и докторатите по икономика.Отделно ''Къде се провалиха икономистите?''- http://greentech-bg.net/?p=2147 Има изход но трябва да се обясни на гражданите на САЩ и ЕС че живеят над възможностите си и проблемите са много но може да се оправят ако си говорим истината и бъдем милостиви и да не си мислим че ''света се върти около нас''.
Хубаво е човек да има самочувствие но трябва и покритие идващо от четене и учене.И преди всичко морала защото става ''престъпления с бели якички''.
цитирай
37. анонимен - продължавам коментар 37
25.04.2012 11:51
Единственият начин да се оправят нещата е - МВФ и Световната банка да дават заеми до 1% лихва на закъсалите страни и да се преструктурират заемите.Казвам до 1% лихва защото има разходи а за печалби от нищото/лихвата/ неможе и дума да става.
И валутният-ЕС може да го направи т.е. 27-държави правят Европ.валутен фонд/ Меркел намекна 2010год./ като 27-те събират солидарно по 1-2...9% от БВП и ги дават във фонда за заеми на закъсалите държави от ЕС и може да стане чрез ЕЦБ но това са подробности важен е принципа на солидарност и до 0,5% лихва иначе просто до 1-2год. ЕС се разпада.
БРИКС искат да правят нещо подобно но по-добре ще стане като се използват наличните институции.Повтарям се но положението е много сериозно - МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА САМО АКО - МВФ и Свет.банка дават заеми до 1% лихва на закъсалите които лека-полека да си върнат заемите включително и САЩ с около 65.000.000.000.000трлн. дългове.Сложно е защото всичко трябва да се преизчислява и преструктурира но е по-добре от войни и инфлации.
Сложно е защото банките трябва да се национализират и станат държавни и т.н. но Китай е държ.банка и Англия преди 1год. направи 100% държ.банка и национализира няколко.Това няма да стане за един ден но просто няма друг начин защото нещата се занаят от 100год. и в книгата ''Лихвата рак на обществото'' http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=199 в която е даден пример с икономиката на Германия 1980год. - как се повишава БВП и как се повишават лихвите.Точно в детайли как ще стане е дълго и трябва да се изследва експеримента който Силвио Газел е правил е Австрия 1930год. и да се избере най-добрият вариант и като плавен преход към безлихвена икономика или до 1% лихва за да се покриват разходите на държ.банка.

До ЯДРЕНА ВОЙНА едва ли ще се стигне но положението е много сериозно даже страшно.И в коментар 19 съм обяснил защо САЩ прекалиха с ''печатницата за пари''-
от както Бил Клинтън премахва закона за контрол на банките се почна 'цирка' на печатане
цитирай
38. анонимен - мълчаливо съгласие?
26.04.2012 18:59
http://www.google.bg/search?q=+Illuminati+NWO+Game+Card+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a#q=Illuminati+NWO+Game+Card&hl=bg&client=firefox-a&rls=org.mozilla:bg:official&prmd=imvns&tbas=0&source=lnt&sa=X&ei=z2aZT4aOM4rRsgblo4DUAQ&ved=0CAkQpwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=f09fd50261da6dcf&biw=1024&bih=580

http://www.google.bg/search?q=%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B8&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a
цитирай
39. анонимен - Преди повече от 1год. съм писал и ...
26.04.2012 21:48
Преди повече от 1год. съм писал и имам входящ номер за това че идва депресия и то световна ,и тази от 1929год. е ''детска играчка'' ,и нещата започват когато Бил Клинтън отмени закона за контрол на банките и от тогава се почна едно печатане и в Англия са засечени 15трлн.$ http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5045 и още 20трлн.$ 2008год. и тук http://zahariada.blog.bg/novini/2012/03/15/selente-koshmarna-shema-za-prikrivane-kolapsa-na-amerika.920984 и това http://zahariada.blog.bg/politika/2012/04/19/sasht-tlaska-sveta-kym-bezzakonie.942409 и картинката е ясна затова просто пиша как да се излезе от световната депресия в коментар 38 иначе следват страшни неща и няма да ни се размине както някой си мислят че ще се размине просто така!?
А за еко катастрофата е друга тема и ген.секретар на ООН каза че имаме 10год. да се спасим от еко-катастрофа и основното е http://www.ifrvarna.com/?p=1368 фитопланктона даващ 80% от кислорода на Земята и гледах снимки на НАСА че изчезва планктона поради киселинноста на океаните и повечето политиците са некомпитентни за екологията и откъде да се почне и как http://www.dw.de/dw/article/0,,4736438,00.html
Нещата са по-сложни и тук http://darikfinance.bg/novini/74253#comments съм обяснявал и сега 50-учени го потвърждават http://zahariada.blog.bg/novini/2012/04/13/50-vodeshti-astronavti-ucheni-i-injeneri-podpisaha-pismo-v-k.939477
Mързи ме да пиша за всичко което знам и може да го намерите ако желаете - http://estirbg.blog.bg/novini/2012/04/01/sasht-obiaviavat-hristiianstvoto-izvyn-zakona.932022 в коментарите 75,76,77,81-2-3-4-5-6,88,89,93,95,96,97 е просто информация и знание с години събирано
цитирай
40. анонимен - CashOnline
29.04.2012 04:54
Изкарвайте добри доходи на месец, отделяйки по няколко минути на ден, докато сте пред компютъра у дома, в офиса, на път... За повече информация: http://cashonline.alle.bg
цитирай
41. анонимен - Някои хора може и да не знаят че са болни
01.05.2012 09:26
Проблема е с много лица - психопатии http://www.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uw хора които нямат състрадание към неволите и болките на другите и повечето случаи може би неосъзнават какво правят т.е. заемат високи държ. длъжности но са некомпитентни.
Въпроса е банкерите и борсовите ''играчи'' дали осъзнават какво правят и ако съзнават значи са психопати.
Но все си мисля че просто трябва да се доучат и четат повече и книгата ''Лихвата-рак на обществото'' да се изучава в университетите и т.н.

Може и да е съзнателно манипулиране с различни цели - създатели на реклами използват най-новите открития в психологията, антропологията и нервно-лигвистичното програмиране http://www.dokumentalni.com/?p=754 за 25-кадър на Фишер е друга тема.И нещата са ''по-дълбоки''
В началото на “Студената война” – 1947 г. - Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ - заявява:
“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".
През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студена
цитирай
42. анонимен - Ще се пръсна от чекии на този ават...
01.05.2012 20:49
Ще се пръсна от чекии на този аватар

анонимно закъсалия готик
цитирай
43. анонимен - В компютърния жаргон думата аватар ...
01.05.2012 22:15
В компютърния жаргон думата аватар се използва за картинката която един потребител слага на профила си.
цитирай
44. анонимен - Продължавам коментар 38
11.05.2012 09:21
Уважаеми дами и господа икономическата криза сега е криза на системата и тук http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=1629 докторанта от УНСС Митко Хитов ясно казва за системата но не и за лихвата. Икономиката е точна наука и се знае например при 1% ръст на БВП - България ще стигне Германия след 100год. ако те спрат ,а тук http://www.dokumentalni.com/?p=1748 ясно е казано ,че при 3% ръст на БВП са нужни 5-планети и досега ставаше защото се експлоатираха другите.Знае се ''Къде се провалиха икономистите?''- http://greentech-bg.net/?p=2147 ,и всичко може да се избегне ако се прояви разум с милосърдие.
Нещата започнаха когато Бил Клинтън отмени закона за контрол на банките и от тогава се почна едно печатане и в Англия са засечени незаконно 15трлн.$ http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5045 и Митко Хитов каза за още 20трлн.$ 2008год. ,и тук добре е казано http://zahariada.blog.bg/novini/2012/03/15/selente-koshmarna-shema-za-prikrivane-kolapsa-na-amerika.920984
Търсят причина за конфликт - http://www.youtube.com/watch?v=9T2igt6Ei1s&feature=related както изсипаха 200 тона обеднен уран в Сърбия защото на бомбите им изтичаше срока на годност може би??? - http://zahariada.blog.bg/politika/2012/04/19/sasht-tlaska-sveta-kym-bezzakonie.942409
Положението е много сложно и в коментар 38 съм нахвърлил принципа и БРИКС ще правят банка но проблема е лихвата и сложните лихви.
Отделно финансовата бомба за масово унищожение са деривативите -
''''Общата стойност на деривативите в света надхвърля световния брутен вътрешен продукт десетократно, заяви Мобиус'' т.е. 650трлн.$ и само ''стойността на деривативите върху американски ценни книжа достигна 248 трлн. долара''

Има много филми в които се казва истината http://www.dokumentalni.com/?p=1882 и в ГФР и САЩ което може се одържавява ,а ние имахме такава възможност в РБ-я с ел.преноса и т.н., а за водите да не говорим.

Дълговете се връщат но безлихвено и може до 1% лихва за разходите но проблема е в СИСТЕМАТА.
цитирай
45. анонимен - Знаете ли какво значи
11.05.2012 18:07
http://www.dw.de/dw/article/0,,4178555,00.html - ''банките в еврозоната имат активи, възлизащи на 330 процента от БВП на еврозоната; кредитирането в Европа е надминало всички американски рекорди: дълговете на ирландските банки надвишават 11 пъти националния БВП, на холандските – 7 пъти, на белгийските – 4 пъти.'' - 330% кредитиране повече от БВП е сериозно нещо и с Ирландия се знае к'во стана.

Пол Кръгман - Австрия е отпуснала 200.000.000.000млрд.евро на Източна Европа с 85% гаранции на спестовните влогове http://www.dw.de/dw/article/0,,4191253,00.html - а това какво значи ??? - само 1% горница печалбата е 2.000.000.000млрд.евро от гърба на бедните.
Затова лихвата убива всичко и досега вървяха нещата но вече стигнаха предела.
Има и още - Финансовата бомба за масово унищожение са деривативите/хедж-фондове/ и ошфорки - т.е.правят се ''вратички'' и сложни механизми за да се краде ''законно''
''''Общата стойност на деривативите в света надхвърля световния брутен вътрешен продукт десетократно, заяви Мобиус'' http://darikfinance.bg/novini/56121/%D1%EB%E5%E4%E2%E0%F9%E0%F2%E0+%F4%E8%ED%E0%ED%F1%EE%E2%E0+%EA%F0%E8%E7%E0+%E5+%ED%E5%E8%E7%E1%E5%E6%ED%E0 и това си е спекула http://mariyanmilev.info/pages/research.html -''Опциите са договор или споразумение между две страни, който дава правото, но не и задължението да се купи или продаде даден актив....възможността да се упражни дадено право, но без задължение, дава огромни финансови възможности за печалба при спекулирането и застраховането.'' - това ми е достатъчно за да разбера как си измислят механизми и сложни формули за да ограбват???? http://darikfinance.bg/novini/58519/%D1%EB%E5%E4%E2%E0%F9%E0%F2%E0%2C+%EF%EE-%EB%EE%F8%E0+%F4%E8%ED%E0%ED%F1%EE%E2%E0+%EA%F0%E8%E7%E0 ''стойността на деривативите върху американски ценни книжа достигна 248 трлн. долара.''
Има още - ''Прогнозист на „Голдман Сакс“ http://pozicii.net/category/%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%b8%d0%ba%d0%b0/
цитирай
46. анонимен - ne e zapo4nalo..
23.06.2012 23:46
ot bil klintan ,a ot 1937 god,kogato evreite kupiha Federalniq rezerf na ^TATITE,a seti se sega za6to ubiha Kenedi,a sega se seti,za6to vzriviha bliznacite na 11 09 2001,6toto na 12 09 2001 trebe6e da se varne Federalniq !!!ot 1937 do den dne6en 6 banki/evreiski pe4atat parite /dolari/ na sa6t i im gi davat s LIHVA-golem smeh NALI?..... aaaa zabravih da vi kaga,4e 3 sedmici predi da iz4eznat/bliznacite/sa zastrahovani za 70 miliarda dolara hi hi hi ,ta taka zna4i !!



цитирай
47. анонимен - Томова
24.06.2012 19:42
Знае се, то, знае с какво се занимават масоните. Правят човешки жертвоприношения. Честват и получават инструкции по окултен път от Дявола.
цитирай
48. анонимен - .
08.07.2012 00:04
Пълни тъпотии. Нека се борят за тоя свят, аз просто ще си умра. Няма абсолютно никаква причина за някой, който наистина може да мисли, да се задържа на тая планета лайна. Приятна вечер на всички глупаци, който се ядосват, че ги управляват когато всички сме в лайната.
цитирай
49. анонимен - Интересный Женский форум
24.10.2012 19:36
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=2081">женский сайт</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. www.justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
50. анонимен - New Type 2 Diabetes Drugs
25.10.2012 00:19
Celebrex Online Prescription Prescription Merck Bupropion Ibuprofen With Claritin Flexeril Online Prescription <a href=http://archive.org/details/OrderIndocinIndomethacin2550mgOnlineNoPrescription>Indocin 75 Mg Iii</a>. Prednisone Toxic Dose Methotrexate For Guttate Psoriasis Strep Throat Chloramphenicol And Fever And Adverse Innopran Xl No Prescription Click . How Much Is Cyclobenzaprine Paroxetine Overdose Neuroleptic Malignant Syndrome Nms . Unexplained Weight Loss And Back Pain Cancer Prozac Insanity Criminal <a href=http://archive.org/details/TramadolOnlineNoPrescriptionFedex830>Pill Cardura Prescription</a> Methotrexate And Shortness Of Breath Mouth Sores Sucralfate Enema Preparation Cialis Side Effects Alcohol Levitra Pharmacist Prescription Zelnorm Withdrawal Symptoms
цитирай
51. анонимен - Toprol Xl Recall 2005
25.10.2012 17:54
Aspirin Tachycardia Drugs Xanax And Sugar Precose And Medicine <a href=http://archive.org/details/OrderAmpicillin250500mgOnlineWithNoPrescription>Ampicil No Prescription Buy Ampicillin</a>. Type 1 Diabetes Hyper Nexium Three Times A Day Hiatal Hernia Spring Allergy Capitals Pollen Counts Minocycline Ingredients Pseudotumor Cerebri . Migraine And Sleep Problems Tramadol Ototoxic Hydrochloride . Substance Medication Employment Prescription Testing Ultram Generic Levothyroxine Buy Mexico <a href=http://archive.org/details/CarduraOnlineDoxazosin124mgNoPrescription>Cardura 5 Mg Cost</a> Natural Remedies Asthma Allergy Symptoms Zyprexa With Xanax Dog Dose Benadryl Buffered Aspirin Does Levothyroxine Break Your Skin Out
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monica
Категория: Лични дневници
Прочетен: 279209
Постинги: 28
Коментари: 442
Гласове: 690
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031